Knomacons
Knomacons
Knomacons
Knomacons

Viziune

Valorificarea cunoasterii existente in fiecare dintre noi in scopul cresterii bunastarii materiale si spirituale individuale


Eric Weidner, CKM
Marketing Director/Certification Coordinator
International Knowledge Management Institute (KM Institute)

Takemitsu MATSUDA
Long time Expert - JAPAN INTERNATIONAL COOPERATION AGENCY
 
 

Pista de lansare pentru noua elita a expertilor si consultantilor romani

Pista de lansare pentru noua elita a expertilor si consultantilor romani, certificati international prin sistemul brevetat de International Knowldege Management Institute

Pentru toti partenerii, colegii, absolventii sau participantii la cursurile on-line inter-disciplinare in domeniul Fondurilor UE, care ne-au solicitat lamuriri mai ample asupra noii formari si certificari internationale in Managementul Cunoasterii (Knowledge Managment) pe care am demarat-o incepand cu luna februarie a acestui an, semnalam ca pe site-ul (www.StructuralFunds.ro) am postat agenda-cadru a următoarelor reuniuni de afaceri si cu caracter inter-activ de training/ certificare pe care Knowledge Management Institute – filiala Romania (www.knomacons.ro) le organizeaza cu sprijinul EUROLINK- House of Europe Foundation (www.HouseofEurope.ro), in cursul lunilor aprilie si mai, fie in Capitala, fie in cadrul feeric al Cetatii medievale Sighisoara- Casa Cositorarilor. Amintim ca unicitatatea programelor consta in combinatia provocatoare, deja profund testata anterior, intre formarea/consacrarea oficiala a unei noi elite a managerilor, expertilor si consultantilor in sistemului Managementului Cunoasterii in Romania, pe de o parte, si gasirea celor mai inteligente solutii concrete de accesare si implementare a proiectelor de dezvoltare/investitii in conditiile eforturilor de imbunatatire si simplificare a conditiilor de depunere a proiectelor si de acordare a co-finantarii prin noile scheme ale Ajutoarelor de Stat si prin celelalte mijloace puse la dispozitie de FNIMM, Eximbank si CEC Bank.

Pentru flexibilizarea participarii, mentionam ca se ofera, de acum, posibilitatea alegerii perioadei exacte, a gradului de dificultate si de competente certificate al sesiunii si chiar a locatiei pentru cei din zonele mai indepartate in raport cu centrul nostru de training de la Bucuresti. De asemenea, intreprinzatorii mici si mijlocii, precum si militantii ONG care aspira la banii europeni beneficiaza de reduceri importante ale contributiilor financiare la desfasurarea evenimentelor respective, ca si cei care se inscriu cu cel putin 12 zile in avans fatza de data organizarii reuniunilor de lucru. La cerere, de asemenea, mentionam, ca reuniunile pot fi desfasurate si in limba engleza sau cu traducere simultana in limba engleza pentru grupe compacte de cel putin 15 participanti.

Special Guest Lecturer este Presedintele Knowledge Management Institute-Romania, MBA-George Town University (USA), Dl Octavian SERBAN-Certified Management Consultant. Programul este supervizat academic de: Presedintele Asociatiei de Stiinte Alternative - Prof. Univ. Dr. Carmen COSTEA (ASE) si Seful Dept. de Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane - Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU.

Aceasta reuniune face parte dintr-un proiect nonguvernamental si nonprofit mai amplu - Atelierul Inter-Activ de Idei, Proiecte si Investitii Inovative -, sprijinit de “Asociatia de Stiinte Alternative din Romania” si “ALERON. Training. Consulting. Outsourcing”, precum si de urmatorii Parteneri Media: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, Finantare.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro; StiriEvenimente.ro; Early Warning Support al Platformei “EU-RO Clearing Funds”.


 

Dr. Harry Hertz
Director, Baldrige National Quality Program
National Institute of Standards and Technology

Stephen C. Brokaw, Ph.D., CGBP
Professor and Chair of Marketing
The University of Wisconsin - La Crosse, U.S.A.

Ramon Barquin
PhD, President and CEO of Barquin International, former IBM executive
Octavian SERBAN
Presedinte

Orlando Gabriel CONSTANTINESCU
Business Development Manager

Mirela RADU
Consultant Juridic prin "Cabinetul de Avocatura - Mirela RADU"

Cristian AVRAM
Coordonator Programe

Dragos ZAHARIA
Director Economic - Coordonator Analiza - Monitorizare - Audit