Knomacons
Knomacons
Knomacons
Knomacons

Viziune

Valorificarea cunoasterii existente in fiecare dintre noi in scopul cresterii bunastarii materiale si spirituale individuale


Eric Weidner, CKM
Marketing Director/Certification Coordinator
International Knowledge Management Institute (KM Institute)

Takemitsu MATSUDA
Long time Expert - JAPAN INTERNATIONAL COOPERATION AGENCY
 
 

Comunitatea de bune practici in Managementul Cunoasterii prinde radacini in sprijinul accesarii Fondurilor Europene in Romania

Primii cei 15 leaderi, experti, manageri si consultanti din randul unora dintre cele mai prestigioase companii si organizatii internationale sau romanesti, precum KPMG, Electrica SA, compania mixta ungaro-romana AAM Management Information Consulting, Magna Consulting SA - Cluj Napoca, Alisan - Iasi, Agrotech Consultancy - Arad, Versant Company - Ploiesti, Ordinul Arhitectilor, Colegiul Farmacistilor din Romania, Agentia Phaeton Gala – PR & Lobby Consulting au obtinut cu succes, in urma evaluarii finale titlul de “KNOWLEDGE MANAGEMENT SPECIALIST” (specialist in managementul cunoasterii), cu ocazia desfasurarii Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene (editia a II-a) – Centrul de Training ALERON, 19-21 martie 2009.

Formarea specializata si recunoasterea titlului de KM Specialist reprezinta in fapt prima din cele 3 etape pe drumul certificarii in sistemul International Knowledge Management Institute – www.kminstitute.org, recunoastere valabila de acum inainte si in Romania. Totodata, au fost oferite patru prezentari de ultima ora ale oportunitatilor fierbinti de finantare, din partea autoritatilor de management/ organismelor intermediare responsabile, precum si de co-finantare flexibila din partea EXIMBANK si Fondului National pentru IMM-uri. Anterior, alti 45 de experti, manageri si consultanti au urmat modulul preparator din cadrul aceluiasi ciclu.

Amintim ca International Knowledge Management Institute (IKMI) reprezinta o agentie internationala cu filiale pe toate cele cinci continente, care furnizeaza prin reteaua sa de profesionisti, traineri si analisti KM training & solutions, sprijina in mod direct reteaua internationala de peste 1500 de profesionisti + absolventi ai programelor Certified Knowledge Management, comunica si colaboreaza cu un numar de peste 5000 de profesionisti pe care i-a format pe plan mondial. Certificarea oficiala finala de tip “Certified Knowledge Manager”, administrata de IKMI - Washington DC, constituie cea mai recenta si inovativa dintre cele trei sisteme pe plan mondial de training si, in paralel, de certificare in domeniul managementului, axata pe o noua viziune asupra organizarii, utilizarii si valorificarii cunostintelor in cadrul organizatiilor.

Special Guest Lecturer al sesiunii a fost Presedintele Knowledge Management Institute – Romania (www.knomacons.ro), MBA-George Town University (USA), Dl Octavian SERBAN, Certified Management Consultant. Programul este supervizat academic de: Presedintele Asociatiei de Stiinte Alternative - Prof. Univ. Dr. Carmen COSTEA (ASE) si Seful Dept. de Integrare Europeana al Institutului de Economie Mondiala al Academiei Romane - Prof. Univ. Dr. Petre PRISECARU.

Partenerii media ai celei de-a II-a editii a Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene au fost: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, Finantare.ro; SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro; StiriEvenimente.ro; Early Warning Support al Platformei “EU-RO Clearing Funds”.


 

Dr. Harry Hertz
Director, Baldrige National Quality Program
National Institute of Standards and Technology

Stephen C. Brokaw, Ph.D., CGBP
Professor and Chair of Marketing
The University of Wisconsin - La Crosse, U.S.A.

Ramon Barquin
PhD, President and CEO of Barquin International, former IBM executive
Octavian SERBAN
Presedinte

Orlando Gabriel CONSTANTINESCU
Business Development Manager

Mirela RADU
Consultant Juridic prin "Cabinetul de Avocatura - Mirela RADU"

Cristian AVRAM
Coordonator Programe

Dragos ZAHARIA
Director Economic - Coordonator Analiza - Monitorizare - Audit