Knomacons
Knomacons
Knomacons
Knomacons

Viziune

Valorificarea cunoasterii existente in fiecare dintre noi in scopul cresterii bunastarii materiale si spirituale individuale


Eric Weidner, CKM
Marketing Director/Certification Coordinator
International Knowledge Management Institute (KM Institute)

Takemitsu MATSUDA
Long time Expert - JAPAN INTERNATIONAL COOPERATION AGENCY
 
 

Lansarea celui dintai program "After-School" pentru intreprinzatori si manageri dornici sa foloseasca in mod chibzuit si rapid fondurile UE

 

Noi apeluri guvernamentale pentru finantarea proiectelor IMM, cu o impresionanta alocare financiara, vor fi, incepand din luna iunie, la indemana tuturor celor interesati de o co-finantare din fonduri post-aderare nerambursabile, pe multiple axe tematice: tehnologizare - extindere - modernizarea capacitatilor de productie si servicii, dezvoltare - inovare, societatea informationala, resurse umane.

In plus, gratie presiunii constante facute de societatea civila, numarul de avize administrative si procedurile solicitate s-au redus si simplificat susbtantial. In plus, pana la o cota de 35 % din costuri va putea fi primita pentru pregatirea proiectului, formarea echipei de implementare, finalizarea anexelor tehnice necesare. Iata tot atatea premise pentru succesul celor care se pregatesc temeinic ACUM pentru depunerea la timp a proiectelor.

In acest spirit, aveti privilegiul sa va procurati din timp bilete pentru editia a IV-a a INCUBATORULUI de AFACERI si PROIECTE EUROPENE, ce se va organiza, in parteneriat cu Eurolink-House of Europe, in ziua de vineri, 15 mai 2009 la Bucuresti (la sediul de protocol situat ultracentral: Intrarea Maresal J. Pilsudski 2 (fosta Polona), langa intersectia Bd. Dacia cu Str. Polona), intre orele 9.30-18.30.

Cui se adreseaza invitatia noastra la aceasta expeditie:

 • Tuturor celor care sunt plini de mari asteptari, dar nu stiu exact ce sa pretinda expertului contactat sau consultantului pentru obtinerea finantarii!
 • Tuturor celor care vor o echipa imbatabila pentru transpunerea proiectului, dar nu se pricep s-o aleaga, s-o testeze la greu si s-o mentina cat mai in forma!
 • Tuturor celor care nu sunt perfect siguri de drepturile si de obligatiile lor in raport cu autoritatile si risca sa se impiedice in itele functionaresti de care trebuie sa tina cont milimetru cu milimetru!
 • Tuturor celor care nu si-au gasit inca partenerii ideali de consortiu si sursele co-laterale de cofinatare, pretutindeni acolo unde sunt necesare!

Palpitanta experienta in care va puteti imbarca inuagureaza un concept unic in peisajul proiectelor de investitii si consultantei romanesti. Noi garantam pentru fiecare participant: 

 • indrumare metodica, pas cu pas, pentru realizarea proiectului, cu Ghidului Solicitantului la dreapta si cu  Formularul Cererii de Finantare la stanga;
 • corecta asimilare a raportului dintre nevoile vitale ale Beneficiarului, pe de o parte, si ceea ce ofera Finantatorul ca sprijin eligibil;
 • balansarea cat mai exacta dintre OBIECTIVUL GENERAL al investitiei si OBIECTIVELE SPECIFICE ale proiectului de depus;
 • examinarea unui studiu de caz: elaborarea ad- hoc a Diagramei GANTT;
 • la ce este buna  MATRICEA LOGICA in cadrul descrierii investitiei?;
 • constrangeri, rigori si scrupule de luat in calcul la estimarea BUGETULUI
 • revederea piedicilor, erorilor si exceselor potentiale in cursul procesului de candidatura.

In sinteza, deviza calatoriei noastre spre inima finantarii este simpla si cuprinzatoare:
daca respectati intocmai sfaturile mentorilor nostri, Destinul Afacerii e la mana voastra, iar daca nu atingem toate punctele itinerariului promis aici, nu riscati nimic - pentru ca aveti posibilitatea sa primiti inapoi BANII pe bilet, pana la ultima centima!

Mentorul principal - Octavian SERBAN, Master in Business Administration in SUA (George Town University), Certified Knowledge Consultant, are  o experienta directa de aproape un deceniu ca expert consultant pentru Ministerul Economiei, a redactat, a acordat asistentza tehnica si a coodonat echipe complexe de implementare a numeroase proiecte cu fonduri europene si internationale in Romania, SUA si Japonia. Recent, a fost desemnat Presedinte al Knowledege Management Institute - sucursala Romania si a fost declarat cel mai popular training/consultant in managementul proiectelor cu fonduri UE de catre Comitetul de Pilotaj al Platformei „EU-RO Clearing Funds” cu ocazia Forumului anual civic si de afaceri din decembrie 2008. Cheltuielile legate de participarea la acest modul de tip after school in domeniul fondurilor UE pot fi recuperate ulterior in cadrul costurilor angajate de demararea proiectului de investitii, pe baza adeverintei  redactate la cerere.

Beneficiile participarii:

 • materiale bibliografice in dosarul evenimentului;
 • Indrumarul Metodic pentru demararea investitiilor cu bani europeni (format CD);
 • consiliere juridica si contractuala pentru prevenirea litigiilor juridice, intarzierilor de rambursare financiara si a crizelor in cursul implementarii;
 • Diploma de Participare;
 • inscrierea in baza de date a Platformei “EU-RO Clearing Funds” si abonarea gratuita la “Early Warning Support” - un buletin informativ de alerte rapide privind oportunitatile de investitii prin fonduri UE;
 • pauze de cafea.
Dr. Harry Hertz
Director, Baldrige National Quality Program
National Institute of Standards and Technology

Stephen C. Brokaw, Ph.D., CGBP
Professor and Chair of Marketing
The University of Wisconsin - La Crosse, U.S.A.

Ramon Barquin
PhD, President and CEO of Barquin International, former IBM executive
Octavian SERBAN
Presedinte

Orlando Gabriel CONSTANTINESCU
Business Development Manager

Mirela RADU
Consultant Juridic prin "Cabinetul de Avocatura - Mirela RADU"

Cristian AVRAM
Coordonator Programe

Dragos ZAHARIA
Director Economic - Coordonator Analiza - Monitorizare - Audit