Knomacons
Knomacons
Knomacons
Knomacons

Viziune

Valorificarea cunoasterii existente in fiecare dintre noi in scopul cresterii bunastarii materiale si spirituale individuale


Eric Weidner, CKM
Marketing Director/Certification Coordinator
International Knowledge Management Institute (KM Institute)

Takemitsu MATSUDA
Long time Expert - JAPAN INTERNATIONAL COOPERATION AGENCY
 
 

Mirela Radu – consultant juridicMirela Radu

Experienta:
Infiintare si administrare societati comerciale
Specializarea in dreptul societar a fost dobindita din serviciile de consultanta si asistenta oferite societatilor comerciale romane sau straine, cat si asociatiilor si fundatiilor care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei.

Proprietate Intelectuala
In vederea protejarii drepturilor industriale si intelectuale am efectuat inregistrari de marca la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, consiliere cu privire la drepturile de copyright, incalcarea drepturilor proprietatii intelectuale sau industriale, concurenta neloiala sau falsificarea de marci, asigurand totodata reprezentarea juridica in litigiile legate de proprietatea intelectuala, in fata instantelor abilitate.

Comunicatii electronice & IT
Am acordat asistenta si consultanta privind comertul si tranzactiile electronice, platile electronice, comunicatiile realizate prin intermediul internetului, protectia de date, transferul de tehnologie, vanzarile de componente harware, precum si in aspecte legate de dezvoltarea de software, servicii de telefonie fixa si mobila.

Tranzactii imobiliare si investitii financiare
Experienta acumulata in domeniul investitiilor si tranzactiilor imobiliare cuprinde analiza si verificarea titlurilor de proprietate, grevarea imobilelor de sarcini, eventualele litigii cu privire la respectivele bunuri.

Contracte
M-am ocupat atent de realizarea contractelor comerciale sau civile, acoperind toate riscurile ce pot decurge in timpul derularii contractelor, reprezentind interesele unui numar insemnat de investitori romani si straini.

Litigii si abitraj
Avand o vasta experienta in litigii comerciale sau civile, am realizat o analiza clara a situatiei juridice conflictuale, sfatuind clientii cu privire la cele mai avantajoase cai de urmat pentru rezolvarea unei dispute.

Dr. Harry Hertz
Director, Baldrige National Quality Program
National Institute of Standards and Technology

Stephen C. Brokaw, Ph.D., CGBP
Professor and Chair of Marketing
The University of Wisconsin - La Crosse, U.S.A.

Ramon Barquin
PhD, President and CEO of Barquin International, former IBM executive
Octavian SERBAN
Presedinte

Orlando Gabriel CONSTANTINESCU
Business Development Manager

Mirela RADU
Consultant Juridic prin "Cabinetul de Avocatura - Mirela RADU"

Cristian AVRAM
Coordonator Programe

Dragos ZAHARIA
Director Economic - Coordonator Analiza - Monitorizare - Audit